Bloemen bestellen in Finsterwolde bij Gips & Ander Kruid
Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om bloemen te bestellen. De bloemen haal ik dan zo vers mogelijk van de veiling in Eelde. Als u bijvoorbeeld voor vrijdags speciale bloemenwensen heeft kunt u tot uiterlijk woensdagavond bestellen. Uiteraard staan er op vrijdag en zaterdag, tijdens de opening van de bloembinderij ook verse bloemen klaar. Desgewenst maak ik ter plekke een mooi boeket voor u. 
Uiteraard kunt u ook rouwbloemwerk bestellen. Doet u dit a.u.b. wel zo snel mogelijk zodat de mogelijkheid voor mij nog bestaat om verse bloemen te halen. Meestal komt een sterfgeval toch nog onverwacht, sterven doe je immers niet op bestelling. Neemt u dan z.s.m. contact met mij op dan kan ik voor een mooi passend bloemstuk zorgen.

De bestelling kan bij de bloembinderij worden afgehaald  of desgewenst worden bezorgd.

Om een bestelling te plaatsen, kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Verder blijft de Bloembinderij open op dagen dat het krijtbord aan de weg staat. U kunt dan ook terecht voor cadeautjes,  zeep, sojakaarsen en nog veel meer. WELKOM!


ABONNEMENTEN

Een mooi boeket of bloemstuk geeft een vriendelijke sfeer in huis, kantoor, restaurant, hotel of showroom. Echter niet iedereen heeft “groene” vingers.

Een abonnement kan dan een goede keus zijn. Voor een vast bedrag per week, twee weken, maand of per seizoen, wat u wilt, bent u verzekerd van een mooi boeket of bloemstuk voor thuis en/of bedrijf. Desgewenst kunnen bijpassende vazen of schalen worden meegeleverd. Ik kom graag bij u langs voor nadere informatie en advies.

Neem contact op voor meer informatie.
Login 13 November 2019