Nieuws & Actualiteiten

Volg alle nieuws en ontwikkelingen van Gips & Ander Kruid op deze pagina.Heb je behoefte aan meer informatie neem contact op met Gips & Ander Kruid.Veel leesplezier!

Jantje Gips-Kolthof

Ha-Ra
Vanaf heden kunt u bij Gips &. Ander Kruid ook terecht voor de producten van Ha-Ra.
U kunt de producten bestellen en afhalen in de bloembinderij.

Met Ha-Ra reinigingstextiel, handgemaakt in het Saarland, bereikt u, zelfs met alleen water, superieure schoonmaakresultaten.
Daarnaast heeft Ha-Ra milde, milieuvriendelijke en zeer efficiƫnte reinigingsmiddelen, die de schoonmaakprestaties van de Ha-Ra vezels verder perfectioneren. Deze producten zijn extreem zuinig in gebruik en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

Voor informatie/bestelling kunt u telefonisch contact opnemen, even een afspraak maken of langskomen tijdens openingstijden van de bloembinderij op vrijdag van 14.00-17.00 uur en zaterdag van 10.00-14.00 uur.
Nieuws op Facebook
Voor het meest actuele nieuws zie ook mijn Facebook pagina Gips & Ander Kruid.
Hier vindt u steeds de nieuwste informatie en foto's.
Bloem- en woondecoratie
Bij Gips & Ander Kruid vindt u ook leuke bloem- en woondecoratie. VRIJDAG van 14.00-17.00 uur en ZATERDAG van 10.00-14.00 uur, is de bloembinderij geopend. Staat het krijtbord op andere tijdstippen aan de weg dan is de bloembinderij ook open en kunt u zonder afspraak binnenlopen. Wilt u zeker weten of de bloembinderij open is, bel dan even of stuur een bericht.
1 
Login 24 May 2019